Sobre nosaltres

Som un equip de treballadors especialitzats en la fabricació i muntatge de productes metal·lúrgics fets a mida, que adaptem a les necessitats del client.

Tenim més de 20 anys d’experiència en el sector treballant per a diferents industrials i finalment hem decidit crear el nostre propi projecte empresarial i donar-li el caràcter i el valor afegit que considerem que li correspon al sector.

TREMETAL té com a objectiu, donar un servei basat en la col·laboració amb el client, cobrint les seves necessitats fins que es donin per finalitzades, tancant tots els cercles.

El nostre projecte es du a terme en una nau industrial adaptada com a taller de producció, amb oficina centralitzadora del servei i furgonetes equipades amb les eines necessàries per a desenvolupar els treballs amb la major rapidesa i qualitat possibles.

Plegadora: Marca Ajial de 3,0m d’ample. 120 Tones de pressió. Per a xapa de 6mm de gruix.

Cilindre: de 2,0m d’ample. Per a xapa de 6mm de gruix.

Cisalla: Marca Axial de 3,0m d’ample. Per a xapa de 6mm de gruix.

Jordi Torras

— Enginyer tècnic industrial

Experiència en el sector metal·lúrgic des del 1992. Primer com a operari, més endavant com a delineant projectista i finalment com a cap de producció i planificació dels treballs de construcció i muntatge d’estructures metàl·liques com a naus industrials, caldereria, instal·lacions singulars i manteniment industrial, en diferents empreses.

Pedro Berruezo

— Oficial de primera

25 anys d’experiència en el sector de la metal·lúrgia, realitzant funcions d’operari, encarregat de taller i cap d’obra. Els treballs exercits estan dins del marc de la caldereria, serralleria, fabricació i muntatge d’estructures metàl·liques; així com el manteniment a empreses, fabricació i reparació de maquinària i instal·lacions singulars.

CONTACTAR